Ontdek ons CirQ-Bord van 100% Gerecycled Aluminium!

De evolutie van duurzame verkeersborden gemaakt van aluminium gaat razendsnel. Waar Cradle to Cradle verkeersborden worden  vervaardigd uit plaatmateriaal met een hoog percentage gerecycled aluminium (70%), introduceert ons CirQ-verkeersbord een nieuwe standaard: het is vervaardigd uit 100% gerecycled aluminium.

Ons gerecycled aluminium verkeersbord is volledig duurzaam.

Dit bord heeft een lichte aanpassing ondergaan en wordt nu, in lijn met onze duurzaamheids- en circulariteitsdoelen, niet meer voorzien van een met de kleur meegespoten rand. Waarom verf toevoegen aan een verkeersbord als het geen toegevoegde waarde heeft?

Minimale CO2-uitstoot en MKI-waarde

Ons 100% gerecycled aluminium verkeersbord is het meest circulaire aluminium verkeersbord met de laagste CO2-uitstoot en MKI-waarde, omdat er geen nieuw aluminium aan het plaatmateriaal wordt toegevoegd. Vanaf juni 2024 kunnen opdrachtgevers die nog niet de overstap naar duurzame biobased of duurzaam gerecycled kunststof verkeersborden hebben gemaakt, bij Via van Dalen het 100% gerecycled aluminium verkeersbord bestellen.

Voldoet aan Alle Normen: Duurzaamheid Zonder Compromissen

Dit CirQ-verkeersbord van 100% oud aluminium voldoet aan alle normen voor verkeersborden, zonder toevoeging van nieuw aluminium. Het belichaamt onze toewijding aan hergebruik en recycling. Recycle, Re-Use!

Heeft uw gemeente straks het eerste 100% gerecycled aluminium verkeersbord van Nederland? Neem vandaag nog contact met ons op via 035-6421204 of via info@viavandalen.nl