Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

Wegmarkering

Wegmarkering verbetert de veiligheid in uw gemeente.

Een wegmarkering vervult een cruciale rol in het handhaven van de verkeersveiligheid en het creëren van een georganiseerde verkeersomgeving binnen uw gemeente. Of het nu gaat om levendige snelwegen, stadswegen of landelijke routes, hoogwaardige wegmarkeringen bieden bestuurders en voetgangers duidelijke visuele oriëntatiepunten. Niet alleen dragen heldere en goed leesbare wegmarkeringen bij aan het beheersen van de verkeersstroom en het organiseren van kruispunten, maar ze helpen ook bij het identificeren van mogelijke gevaren. Dit resulteert niet alleen in het verminderen van ongevallen en verstoringen, maar zorgt tevens voor een veiligere rijervaring voor alle weggebruikers.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Onze Partners

Uw specialist in het aanbrengen van wegmarkering.

Wegmarkering laten aanbrengen

Wegmarkeringen omvatten diverse vormen zoals lijnen (doorgetrokken en onderbroken), pijlen, haaientanden en meer, die op de weg worden aangebracht, zoals bij fietspaden. Het vervagen van deze markeringen kan leiden tot onduidelijke verkeerssituaties. Gelukkig behoren dergelijke gevaarlijke situaties tot het verleden, want in samenwerking met onze deskundigen vinden we de optimale oplossing voor uw specifieke behoeften. Samen kijken we naar de vereiste gebruiksduur, verwachte gebruiksintensiteit en of het gaat om permanente of tijdelijke wegmarkering. Op basis hiervan selecteren we de juiste markering en het geschikte materiaal, rekening houdend met de specifieke ondergrond.

Daarnaast bieden we uitgebreide diensten, waaronder advies, ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegmarkeringen. Van Dalen maakt gebruik van diverse materialen, waaronder straatverf en koudplast, evenals thermoplastische materialen. Thermoplastische materialen zijn direct beschikbaar, het hele jaar door bruikbaar (ongeacht de weersomstandigheden), waardoor uw wegen altijd duidelijk gemarkeerd zijn.

Weginspectie- en beheer van wegmarkering

adviseren digitaliseren

Bij Via Van Dalen brengen we niet alleen uw wegmarkering in kaart, maar doen we dit ook op een digitaal geavanceerde manier. Deze nauwkeurige administratieve gegevens stellen u in staat om moeiteloos vast te stellen waar onderhoud in uw omgeving nodig is en waar onderhoud al dan niet frequent wordt uitgevoerd. Bovendien wordt per haaientand, blok, VOP of lijn helder wat er vernieuwd of aangebracht moet worden. Ook kunnen wij de exacte lengte daarvoor berekenen. Dankzij deze gedetailleerde inzichten behoren overschrijdingen van budgetten tot het verleden.

In onze visie vormt kennis de brug tussen beheer en onderhoud. Wij bieden een totaal oplossing op het gebied van wegmarkeringen, bewegwijzering, inspectie en beheer. Door middel van onze digitale benadering kunnen wij efficiënt uw areaal beheren.

Meer dan 23 jaar ervaring

Uw specialist in wegmarkering en belijningen

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel

Uw buitenruimte in veilig en in topconditie

Uw betrouwbare Partner voor Wegmarkering en belijningen

Met hoogwaardige wegmarkering kunt u niet alleen de verkeersveiligheid verbeteren, maar ook een gestructureerde en veilige verkeersomgeving creëren. Als uw betrouwbare partner in wegmarkering staat Via van Dalen altijd voor u klaar, met op maat gemaakte oplossingen en het gebruik van duurzame materialen. Ons toegewijde team, bestaande uit ervaren wegmarkeerders, inspecteurs en verkeersdeskundigen, waarborgt de nauwkeurige aanbreng van elke markering volgens de hoogste normen. Met oog voor detail en het toepassen van geavanceerde technieken streven wij naar een duurzaam en professioneel eindresultaat.

Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om snelwegen, parkeerplaatsen of fietspaden. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw verkeersomgeving kunnen optimaliseren. Daarom kunt u vertrouwen op Via van Dalen voor hoogwaardige, veilige, en duurzame wegmarkering.