Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

ONZE DIENSTEN

Via van Dalen is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, (digitaal) beheren en onderhouden van al het wegmeubilair en straatmeubilair in Nederland. Via van Dalen zorgt voor de optimale verkeersveiligheid in de openbare ruimte. Dit doen wij door bebordingsplannen, vakkundige wegafzettingen, verkeersomleidingen én het verkeerskundig correct plaatsen en/of verwijderen van verkeersborden. Daarnaast hechten wij grote waarde aan maatschappelijk verantwoord, duurzaam en circulair ondernemen.

De diensten van Via van Dalen

Montage

Via van Dalen is de totaalleverancier van wegmeubilair en straatmeubilair en zorgt voor de levering en plaatsing van het juiste object, op de juiste plaats. Veiligheid in het verkeer draait om optimale communicatie. Het juiste object op de juiste plaats, waarborgt de veiligheid van iedere weggebruiker.  Wij leveren RVV borden, palen en bevestigingsmaterialen op voorraad. Naast deze standaard materialen hebben wij ook afzetpalen, verkeersspiegels, afvalbakken, anti-parkeerbeugels, slagbomen en hoogtebegrenzers in ons assortiment. Meer te weten komen over montage? 

Lees dan hier meer.

CO2

Duurzaamheid & Circulariteit

Duurzaam ondernemen is één van de pijlers binnen onze organisatie. We zijn daarom continu bezig om te innoveren en te investeren op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu, energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid. Bij Via van Dalen worden unieke, duurzame en recyclebare verkeersborden ontwikkeld en geproduceerd. De verkeersborden worden volledig op basis van CO2-neutrale beleidsdoelstellingen geproduceerd. Meer te weten komen? 

Lees dan hier meer.

Adviseren & Digitaliseren

Voor een veilige en leefbare woon- en werkomgeving, is het beheer en onderhoud van de openbare ruimte van essentieel belang. Via van Dalen maakt de status van uw huidige wegmeubilair en straatmeubilair inzichtelijk en ondersteunt zo uw beheerprocessen. Met behulp van ons eigen beheersysteem, dat eenvoudig om te zetten is naar alle bestaande beheersystemen, is Via van Dalen nog beter in staat om de inventarisatie, inspectie en verkeerskundige analyse in kaart te brengen. Meer informatie over het digitaliseren met Via Van Dalen? 


Lees dan hier meer.

Wegmarkering

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wegmarkeringen. Via van Dalen belijnt en markeert alle openbare wegen voor weggebruikers door heel Nederland. Daarnaast brengen wij ook wegmarkeringen aan in parkeergarages, bedrijventerreinen en parkeerterreinen. Een goede wegmarkering zorgt voor meer verkeersveiligheid, maar ook voor efficiënter gebruik van de ruimte. Zo wordt de gebruiker op de juiste wijze geïnformeerd en veilig in goede banen geleid. Bent u geïnteresseerd in het laten aanbrengen van wegmarkeringen?

Lees dan hier meer.

Verkeersveiligheid

Onze kennis en jarenlange werkervaring op het gebied van verkeerskunde en onze kijk op verkeersveiligheid voor elke weggebruiker, is voor ons de basis om een opdrachtgever met raad en daad te ondersteunen. Heeft u een afzetting nodig, verkeersregelaars of een omleiding voor werkzaamheden, een evenement of een andere situatie? Dan bent u bij Via van Dalen aan het juiste adres. Wij kunnen u volledig ontzorgen vanaf het advies en ontwerp tot aan de uitvoering van de tijdelijke verkeersmaatregelen. Lees dan hier meer.

Voor ieder probleem heeft Via Van Dalen een oplossing! Bent u op zoek naar een verkeerskundig totaalleverancier? Wij helpen u graag! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

onze diensten