Voordelen van het 100% gerecycled aluminium verkeersbord

• Duurzaam bord; Maximum besparing aan grondstoffen
• Robuust; voldoet aan NEN 12899 norm en geleverd met een CE-verklaring
• Leverbaar in verschillende soorten; RVV type 1 en 2 (type 3 op aanvraag)
• Geen lak gebruikt in het productieproces
• 100% gerecycled aluminium
• Volledig herbruikbaar
• Hoge ‘dikke’ rand voor stevigheid • Geen lakafwerking nodig
• Duidelijk herkenbaar door de vorm van het ontwateringsgat
• Sluit aan bij bestaande bewegwijzering

100% Gerecycled aluminium verkeersbord

Duurzaam ontworpen

Het revolutionaire ontwerp van het CirQ-bord zorgt voor een voortreffelijke optimalisatie van grondstofgebruik, zonder enige concessies op het gebied van stevigheid. De imposante en robuuste rand biedt een sublieme stabiliteit, terwijl het verstandig vermijden van lak in het productieproces leidt tot kostbare besparingen van waardevolle grondstoffen.

Ondanks zijn verhoogde randhoogte, sluit het CirQ-bord naadloos aan op de traditionele aluminium borden. Met onze uiterst betrouwbare bevestigingsbeugel garanderen wij dezelfde onberispelijke betrouwbaarheid en kwaliteit die u gewend bent van Via van Dalen.

Benieuwd naar onze overige duurzame producten? Klik hier.

Download hier de 100% gerecycled aluminium verkeersbord (CirQ) brochure

Circulariteit in de praktijk

Ons CirQ bord, vervaardigd uit hoogwaardig 100% gerecycled aluminium, is volledig herbruikbaar en daarmee een voorbeeld van volledige circulariteit. Kies voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit met ons CirQ bord en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet!

• Maximum besparing aan grondstoffen
• Slim ontwerp dat materiaalbesparing mogelijk maakt
• Hoge ‘dikke’ rand voor stevigheid
• Geen lakafwerking nodig
• Herkenbaar aan de vorm van het ontwateringsgat
• Robuust; voldoet aan NEN 12899 norm en geleverd met een CE-verklaring

Productieproces

Voordat we onze hoogwaardige verkeersborden aan onze gewaardeerde klanten kunnen overhandigen, moet er nog een enorme hoeveelheid werk worden verricht. Ons proces begint met het zorgvuldig verzamelen van allerlei soorten aluminiumafval, zoals bijvoorbeeld oud en versleten straatnaamborden. Dit gevarieerde afvalmateriaal ondergaat vervolgens een uitgebreide behandeling door ons team van vakmensen en geavanceerde technologieën, zodat het wordt omgezet in hoogwaardig gerecycled aluminium. Het is dit innovatieve materiaal dat de basis vormt voor onze duurzame en betrouwbare 100% gerecycled aluminium verkeersbord.

Bij het productieproces houden we vast aan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk verkeersbord aan onze onberispelijke standaarden voldoet. Onze toewijding aan perfectie garandeert dat u als gewaardeerde klant alleen het allerbeste bij ons ontvangt. Zo zijn we er zeker van dat elk verkeersbord dat onze fabriek verlaat, volledig voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van uitmuntendheid en duurzaamheid.

De pionier op het gebied van duurzaamheid en circulariteit

Om de duurzame transitie van verkeersborden te waarborgen, hebben verschillende bedrijven zich toegelegd op het ontwerpen van unieke en milieuvriendelijke alternatieven.

Via van Dalen neemt hierin een leidende positie in door verkeersborden te vervaardigen van 100% gerecycled aluminium verkeersbord (CirQ verkeersbord). Dit baanbrekende alternatief heeft aanzienlijk minder impact op het milieu vergeleken met nieuwe aluminium verkeersborden. Zo kunnen beheerders toch een duurzame en circulaire keuze maken, terwijl ze trouw blijven aan het gebruik van aluminium als grondstof, die traditioneel wordt toegepast.

Als koploper op het gebied van duurzame en circulaire innovatie heeft Via van Dalen een essentiële rol gespeeld in de transformatie van de wereld van weg- en straatmeubilair. Met het gebruik van 100% gerecycled aluminium voor onze verkeersborden laten we zien dat innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Over Via van Dalen

Bij Via van Dalen zijn we gepassioneerd bezig met het bevorderen van duurzame praktijken in de wereld van verkeersborden. We geloven dat het essentieel is om verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op het milieu en streven ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden.

Ons vlaggenschipproduct, het 100% gerecycled aluminium verkeersbord (CirQ verkeersbord), is het resultaat van jarenlang onderzoek en toewijding aan duurzaamheid. Dit baanbrekende alternatief, vervaardigd van 100% gerecycled aluminium, minimaliseert de impact op het milieu aanzienlijk in vergelijking met traditionele aluminium verkeersborden. Hierdoor kunnen onze klanten een bewuste en circulaire keuze maken zonder af te wijken van het gebruik van aluminium als belangrijke grondstof.

Als voortrekker in duurzame en circulaire innovatie hebben we een cruciale rol gespeeld in het transformeren van de weg- en straatmeubilair. Door ons te richten op de ontwikkeling van milieuvriendelijke alternatieven, laten we zien dat innovatie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Bij Via van Dalen streven we ernaar om een positieve impact te hebben op onze planeet en een toekomst te creëren waarin duurzaamheid centraal staat.

Wat is het CirQ bord?

Het CirQ bord is een innovatief verkeersbord ontwikkeld door Via van Dalen gemaakt van 100% hoogwaardig gerecycled aluminium, gericht op duurzaamheid en kwaliteit.

Van welk materiaal is het CirQ bord gemaakt?

Het CirQ bord is gemaakt van 100% gerecycled aluminium dus geen toevoegingen van andere materialen.

Op welke manier draagt het CirQ bord bij aan een circulaire economie en een schonere planeet?

Het CirQ bord draagt bij aan een circulaire economie en een schonere planeet door volledig herbruikbaar te zijn, dankzij het eindeloos hoogwaardig recyclebare aluminium waarvan het is gemaakt.

Waarom is aluminium een duurzaam materiaal voor het CirQ bord?

Aluminium is een duurzaam materiaal voor het CirQ bord omdat het eindeloos recyclebaar is en bijdraagt aan een circulaire economie.

Welke certificaties heeft het CirQ bord?

Het CirQ bord is robuust en voldoet aan de NEN 12899 norm, en wordt geleverd met een CE-verklaring.

Welke verschillende soorten CirQ borden zijn er leverbaar?

Het CirQ bord is leverbaar in verschillende soorten, waaronder RVV type 1 en 2. Andere soorten zijn leverbaar op aanvraag.

Welke bevestigingsbeugel is nodig voor het CirQ bord?

Ondanks de afwijkende randhoogte, integreert het nieuwe CirQ bord naadloos met de huidige traditionele aluminium borden, vooral in combinatie met de duurzame bevestigingsbeugel van Climate Signs type 1.

Wanneer kiest u voor het CirQ bord?

Wanneer u als gemeente/provincie streven naar een verantwoord duurzaam alternatief. Daarnaast bieden wij ook onze duurzame bevestigingsbeugel aan die naadloos aansluit op het CirQ bord.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het aller eerste 100% gerecycled aluminium verkeersbord?

Neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.