Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

Koudplast wegmarkering

Wat is koudplast wegmarkering?

Koudplast is een twee-componenten massa met een grove korrel op basis van Polymethylmethacrylaat (PMMA). Het heeft een uitermate goede slijtvastheid wat het een duurzaam product maakt. De garantie op het aanbrengen van koudplast bedraagt 5 tot 10 jaar afhankelijk van de verkeersbelasting.

Omdat het materiaal vrij stroef is wordt het toegepast op fietspaden en fietssuggestiestroken. 

De voordelen ten opzichte van thermoplastische wegmarkering.

Dit product wordt steeds vaker gebruikt vanwege de langere levensduur dankzij de hoge slijtvastheid. In tegenstelling tot Thermoplast wordt koudplast koud verwerkt, waardoor het niet hoeft af te koelen en sneller overrijdbaat is.

Voordelen Koudplast wegmarkering:

• Oplosmiddelvrij 
• Duurzaam
• Hoge mate van slijtvastheid
• Langere levensduur, 5 tot 10 jaar (afhankelijk van de verkeersbelasting)
• Product wordt koud aangebracht
• Laagdikte van 2 a 3 mm

De specialist in het aanbrengen van koudplast wegmarkering.

Wegmarkering met verschillende toepassingen

Net als Thermoplast wegmarkering is koudplast bruikbaar voor verschillende toepassingen op vlakke ondergronden. Wij adviseren koudplast toe te passen bij verkeerssituaties met een hoge verkeersintensiteit.

Wilt u meer weten over koudplast? Neem dan contact met ons op.

Aanbrengen van koudplast wegmarkering door Via van Dalen

Door jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten wegmarkering, gecombineerd met onze focus op duurzaamheid en veiligheid, maken ons de ideale partner voor het aanbrengen van Koudplast.

Bij Via Van Dalen focussen we niet alleen op de kwaliteit van ons werk, maar ook op duurzaamheid. Dit product is een duurzame optie en past bij onze visie binnen ons maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons ervaren team van eigen wegmarkeerders zorgt voor een nauwkeurige en professionele uitvoering, wat bijdraagt aan een verbeterde verkeersveiligheid.

Wij komen ook voor het kleinschalig markeer werk in tegenstelling tot grote markeerbedrijven. Heeft u een spoedklus? Onze planning ruimt daarvoor tijd in, ook in de avonden en nachten. 

Meer weten over koudplast, thermoplast of wegenverf, neem dan contact met ons op. 

Heeft u meer producten nodig om de verkeersveiligheid in uw stad of gemeente te vergroten? Bekijk dan onze webshop, klik hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.