Vakbeurs openbare ruimte 27 & 28 september

Duurzame bio based Verkeersborden én Bio Recycling Verkeersborden voor een Groene Toekomst

Op 27 en 28 september vindt de jaarlijkse vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar staan wij weer met ons zusterbedrijf Climate Signs op de vakbeurs. Climate Signs is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en circulariteit. Zij zijn dé nummer één pionier op het gebied van duurzame bio based verkeersborden én bio recycling verkeersborden. 

Bio based verkeersborden voor een Groene Toekomst

Climate Signs staat bekend om hun unieke benadering van verkeersborden, bevestigingsbeugels, bakens, verkeerskegels en overige verkeersmaterialen. Deze worden volledig vervaardigd op basis van duurzame lokale grondstoffen. Het gebruik van bio based en gerecyclede grondstoffen maakt hun verkeersborden nagenoeg CO2-neutraal en draagt bij aan een groenere toekomst, stad en ook biodiversiteit. De bio based verkeersborden van Climate Signs zijn herkenbaar aan het honingraatmotief. Hierdoor zijn de verkeersborden niet alleen stevig maar kunnen dus ook dienen als insectenhotels door simpele ‘click on’s’. 

Duurzaamheid en Innovatie op de Vakbeurs

Op de vakbeurs Openbare Ruimte krijgen bezoekers de kans om Climate Signs en hun innovatieve producten van dichtbij te ervaren. Het team van Climate Signs zal klaarstaan om bezoekers te informeren over de voordelen van hun duurzame bio based verkeersborden en hoe deze een positieve impact hebben op onze leefomgeving. Door deelname aan de vakbeurs wil Climate Signs toewijding tonen aan duurzaamheid en het bevorderen van een circulaire economie.

Een Stap naar een Groenere Toekomst

De vakbeurs Openbare Ruimte biedt een uitgelezen kans voor professionals en geïnteresseerden om Climate Signs te ontmoeten en meer te leren over hun duurzame oplossingen. Door te kiezen voor de innovatieve en milieubewuste verkeersborden van Climate Signs kunnen gemeenten en andere organisaties een belangrijke stap zetten naar een groenere, duurzame en CO2 bewuste toekomst.