Betreed de Wereld van Circulaire Duurzame Verkeersborden

We zijn verheugd om ons artikel in Toolz te introduceren. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn van cruciaal belang zijn, hebben we met ons zusterbedrijf Climate Signs gericht op de innovaties en mogelijkheden die circulaire benaderingen bieden binnen de verkeersbordindustrie.

Ontdek hoe deze duurzame verkeersborden worden vervaardigd uit biobased en gerecyclede materialen, waardoor traditionele grondstoffen worden verminderd en CO2-uitstoot wordt gereduceerd. Leer hoe hergebruik, refurbishing en energie-efficiënte productieprocessen een belangrijke rol spelen bij het creëren van een duurzame toekomst op de wegen.

Verkeersborden zijn niet alleen wegwijzers, maar ook bouwstenen voor een duurzamere samenleving. Ontdek hoe innovatieve benaderingen, biobased materialen en recycling de weg banen voor een groenere toekomst op onze wegen.

”De opdracht was simpel bij de oprichting van Climate Signs: er moest een duurzamer alternatief worden gevonden voor de traditionele aluminium verkeersborden. En dus begon het proces van onderzoeken en experimenteren. “Duurzaamheid is natuurlijk een heel breed begrip”, stelt commercieel innovatie manager Martijn de Oude. “Het zit hem in het terugdringen van CO2-uitstoot, maar ook bijvoorbeeld in circulariteit. Hoe hoogwaardig kunnen je producten weer terugkeren in die cirkel. En dan moet het ook nog betaalbaar zijn, want anders neemt niemand de producten af.”