100% Gerecyclede aluminium verkeersborden

Ontdek het allereerste 100% gerecyclede aluminium verkeersbord bij Via van Dalen!

Wij zijn verheugd om onze nieuwste innovatie aan te kondigen: het verkeersbord van 100% gerecycled aluminium! Een mijlpaal in duurzaamheid en circulaire praktijken die we graag met u delen.
We begrijpen uit de markt dat de keuze voor duurzame verkeersborden soms overweldigend kan zijn. Met de overvloed aan opties, van suikerriet tot Nederlands afval, kan het lastig zijn om het ideale bord te vinden dat past bij uw behoeften en waarden.

De Nieuwe Standaard: Duurzaamheid en Circulariteit in Eén Bord

Voor sommige organisaties blijft aluminium echter de voorkeur genieten voor hun verkeersborden. Daarom zijn we de weg van refurbishing ingeslagen, waarbij we oude verkeersborden voorzien van een nieuwe signface en ze hergebruiken. Een duurzame en effectieve methode om de CO2-voetafdruk te verlagen en bij te dragen aan circulariteit.

Keuzestress? Niet bij Ons! De Weg naar het Ideale Verkeersbord

Maar we gaan nog een stap verder! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu verkeersborden aanbieden die voor de volle 100% bestaan uit gerecycled aluminium, zonder enige toevoeging van nieuw materiaal. Een opwindend nieuw hoofdstuk in onze missie naar duurzaamheid en circulariteit.


Onze nieuwe verkeersborden van 100% oud aluminium voldoen aan alle normen en bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid en kwaliteit. Een inspirerend voorbeeld van hoe oud materiaal een nieuwe toekomst kan krijgen, en een krachtige stap in de richting van een circulaire economie.

We kijken ernaar uit om binnenkort de milieu-impact van dit 100% recycle proces met u te delen. Samen werken we aan een duurzame en circulaire toekomst voor ons allemaal. De 100% gerecyclede aluminium verkeersborden zijn NU verkrijgbaar bij Via van Dalen.

Laat ons samen recyclen en de weg effenen naar een groenere wereld!

Meer weten over onze 100% gerecyclede aluminium verkeersborden? Neem dan contact op via info@viavandalen.nl of via +035–6421204.