Vacature: (Verkeerskundig) inspecteur Verkeersborden en wegmarkering

Omdat ons zusterbedrijf ErGIS nog steeds hard groeit, zoeken wij een enthousiast en gedreven (verkeerskundig) inspecteur die ons kan helpen met het veldwerk. Dit werk houdt in dat je verkeersborden, straatnaamborden, wegmarkering en ander weg- en straatmeubilair in de buitenruimte inventariseert en inspecteert. Dit doe je met behulp van een chromebook. Je houdt ervan om door het hele land buiten te werken en geniet van de zelfstandigheid die deze functie je biedt.

Wie is ErGIS?

ErGIS is een verkeerskundig adviesbureau met als specialisme het digitaal in kaart brengen van objecten de buitenruimte. Door de beheerdata digitaal te maken heeft de (weg)beheerder beter inzicht in de staat van zijn te beheren areaal en kan de uitvoering beter worden voorbereid en aangestuurd. Doordat we een grote verscheidenheid aan projecten draaien doen we veel ervaring op en ontwikkelen wij onze software nog steeds door. Hierin leveren onze inspecteurs een belangrijke bijdrage. Het team bestaat uit meerdere inspecteurs, GIS specialisten en Projectcoordinatoren. Een kleine club mensen die passie voelen voor het digitaal in kaart brengen, meedenken over toepassingen en adviseren over objecten in de openbare ruimte.

Wie ben jij?

Deze functie is in te vullen door iemand die graag buiten werkt, het leuk vindt om met een chromebook buiten objecten te bekijken en daarover in het dataverzamel systeem te adviseren. Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid zijn jouw kwaliteiten. Kennis en ervaring zijn een voordeel maar we zijn bereid om in je te investeren als je dit vak graag wilt leren. Een ervaren inspecteur met kennis van Bijlage 1 van het RVV 1990, het BABW en de CROW inspectiemethodiek is waar jij naartoe groeit. Onervaren personen die dit vak graag willen leren zijn van harte welkom. Binnen ons bedrijf zijn er voldoende mogelijkheden om je intern of extern op te leiden en of bij te scholen.

Taken Inspecteur

Met behulp van gps bepaal je de locatie van een object (flespaal, lichtmast, verkeersbord, etc.), voer je de details in over het object (afmeting, bouwjaar, reflectieklasse) en geeft hierbij aan wat de status is van het element (beschadiging, reflectieklasse, etc.). Zodra je voldoende kennis hebt (eventueel na bijscholing) kun je ook verkeerskundige adviezen geven over de verkeersborden die je aantreft.

Vereisten:

· MBO werk- en denkniveau

· Communicatief vaardig

· In bezit van Rijbewijs B

· In staat om fysiek belastend (veel lopen, dragen van een chromebook) uit te kunnen voeren

· Kennis van Bijlage 1 van het RVV1990, verkeersbordenoverzicht en nummering (pré)

· Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid als kernkwaliteiten

· Kennis van de uitvoeringsvoorschriften van het Besluit Algemene Bepalingen voor het Wegverkeer (BABW) (pré)

· Kennis van de CROW-publicatie 188 “richtlijn beheer en onderhoud verkeerstekens” (pré)

· CROW-publicatie 345 “kwalitatief beheer verkeersborden” (pré)

· Ervaring als monteur verkeersborden, straatmeubilair of als wegmarkeerder (pré)

Wat wij bieden

Wij bieden een hoger dan marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. Onze verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal & Techniek (o.a. 25 verlofdagen en 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband). Wanneer je start zul je de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt om in je rol te groeien en met vertrouwen de straat op te kunnen gaan.

Interesse?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden over deze functie? Stuur dan je motivatie met een recent CV per mail naar PenO@viavandalen.nl of neem contact op met 035-6421204 en kies ErGIS.

ZZP’ers mogen ook reageren op deze vacature.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.