Home > Verkeersregelaars > Afzetmaterialen

Afzetmaterialen

Via van Dalen levert en plaatst afzetmaterialen en verziet uw project van een veilige werkomgeving.

Een weg wordt aangelegd, onderhouden, of aangepast, een berm gemaaid, een boom gesnoeid, verkeersborden schoongemaakt, lampen in lichtmasten vervangen, kabels en leidingen aangelegd, rioleringen gecontroleerd, enzovoort.

Al deze activiteiten en meer vinden op of langs de weg plaats. Om de veiligheid van werknemers en weggebruikers te regelen, zijn wegafzettingen nodig. Hoe de wegafzettingen op autosnelwegen, niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom moeten worden samengesteld en geplaatst op een wijze die voor iedereen veilig en duidelijk is. Dit staat omschreven in de CROW-publicaties ‘Werk in Uitvoering 96a en 96b’.

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.crow.nl/wiu

Via Van Dalen levert de juiste materialen voor een veilige en correcte wegafzetting.
Tevens kunnen onze medewerkers de volledige wegafzetting voor u plaatsen en tijdig verwijderen indien u dat op prijs stelt, op de wijze die verkeersdoorstroming en veiligheid zoveel mogelijk samenbrengen.

Wij verhuren en verkopen onder andere: 

  • tekstborden (deze maken wij zelf en op maat)
  • afzethekken/dranghekken
  • aktiewagens (binnen of buiten de bebouwde kom)
  • geleidebakens
  • Kegels
  • (RVV) borden incl. palen en beugels
  • verkeersdrempels

Voor huurprijzen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. De verkoopprijzen treft u in de bijgaande folder. (afzetmaterialen)

Onze jarenlange expertise kan u naast het leveren van alle benodigde afzetmaterialen, ook adviseren bij het maken van een correcte wegafzetting die aan alle CROW richtlijnen voldoet.

Via van Dalen, veilig geregeld...