Home > Beheer en Onderhoud > Inspectie-analyse van verkeersobjecten

Inspectie-analyse van verkeersobjecten

Bekijk onze Geovisia film.

Inzichtelijk en overzichtelijk in kaart brengen van wat de status is van het bordenbestand in een gemeente.

Dit verzorgen wij op basis van ons specialisme op dit vakgebied. Door het optimaal benutten van ons beheerssysteem en onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij antwoord geven op al uw beheersvragen, zoals;

  • In welke staat verkeren mijn buitenruimte-elementen?
  • Welke maatregelen moeten ( snel ) worden uitgevoerd?
  • Welk onderhoud volgt op de langere termijn?
  • Hoe waarborg ik de kwaliteit van mijn buitenruimte?
  • Wat kan worden gesaneerd?

De verkeerskundige analyse, welke wij standaard bij de inspectie uitvoeren, maakt voor onze opdrachtgevers op eenvoudige wijze inzichtelijk welke borden niet aanwezig zijn, maar er voor de verkeerskundige beoordeling wel hadden moeten staan, of overbodige verkeersborden zodat er eenvoudig een saneringsplan kan worden opgesteld.

Wij inspecteren naast het verkeers- en straatnaambordenbestand ook (indien gewenst) openbare verlichtingsarmaturen, pleinbanken, afvalbakken, afzetpalen en verkeerszuilen/middengeleiders.

Na rapportage en het uitbrengen van ons advies, is het uiteraard aan u of u de aanpassingen door uw eigen medewerkers laat uitvoeren of het werk aan ons toevertrouwt.                                                  

Het leveren van de benodigde verkeersborden, dragers en beugels kunnen wij ook voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs!

Via van Dalen, veilig geregeld....